onsdag 20 februari 2008

God nyhet?

Det har spekulerats länge, väldigt länge, om en uppföljare till en av mina absoluta favoritfilmer, nämligen The Boondock Saints. Till en början var det roligt att diskutera när och hur uppföljaren skulle bli, men efter 5 år så började man tröttna. Projektet har startats upp, strandats, startats upp igen och även strandats igen. Hela tiden har det berott på olika anledningar dessutom så man har nästan givit upp hoppet om en ny rulle. Fick dock ett mail idag av Troy Duffy, mannen bakom den första filmen, som lät lite mer optimistiskt än vanligt.

"As to the sequel to BDS, "All Saints Day" I will have some VERY GOOD FUCKING NEWS in a few short weeks. I know many of you are frustrated and have waited a long time. But I've been on it every day and now we see the light at the end of the tunnel in terms of financing the film and shooting the damn thing! "

Det låter ju onekligen lite spännande? Oddsen är dock fortfarande låga på att hela projektet skrotas än en gång... Man ska lära sig av historien, som någon skäggig gubbe sade.

3 kommentarer:

Sixx sa...

Man ska inte lita på filmmänniskor. Särskilt inte Patrik Duffys brorsa!

7yler sa...

Allt med Dallas kan man lita på!

Anonym sa...

Det gick bra med novellen, tack och lov! Hamnade i en grupp med riktigt bra människor och alla berömda varandra i stället för att kritisera. Men det är ändå ganska konstigt hur man aldrig vänjer sig vid det där med att tala inför andra, trots att man har spenderat så många år i skolan med att göra det. För mig handlar det dock mycket om samma grejer som fick mig att sluta med sången - jag blir yr, svimfärdig och tappar verklighetsuppfattningen. Ingen vidare kombination när man ska försöka vara fokuserad och göra bra i från sig. :)