onsdag 8 augusti 2007

Fin kväll


Det är sådana här kvällar man har längtat efter! Det är det här som är sommar! Att grilla och dricka kall öl är det som enligt mig symboliserar sommaren (tragiskt nog?) . Så snälla, snälla, vädergudar; hålla regnet och molnen borta. Placera dom hellre över något ökenland där dom skulle bli överlyckliga för lite regn.

Apropå varma länder så är det tydligen regnperiod i Centralafrikanska republiken just nu där brorsan befinner sig. Över en liten smått knastrande linje fick jag det förklarat för mig. Nu befinner han sig på vischan mellan de olika gerillorna för att få igång kommunikationen. Trots våldsamma gerillamedlemmar (närmare kvällen dricker de tydligen alltid sprit och då ska man inte vara i närheten av dom. Nyligen blev en kvinna från Läkare utan gränser skjuten tills döds i det FN säger sig vara en olyckshändelse då en snubbe skulle briljera med sitt gevär, full som han var), giftiga djur, sjukdomar och andra risker är det en sak som jag funderar mest på. Hur ska brorsan klara av att sova på backen under himlen, som jämt klagar på att han får ont i ryggen då han inte ligger i sin egen säng!? Lite oroad är man dock och hade man inte varit det så hade väl något varit fel.

Ska bli skönt att få gå till frisören och korta burret imorrn! Hyfsat tidigt dessutom. Eller ja, klockan 10 är väl inte i ottan precis. Semestertidigt kan vi kalla det. Nåja, natti natti!

2 kommentarer:

defer sa...

Fy fan, precis sånt man saknar och aldrig fick chansen att göra på min semester :(. Nu får man sitta å få pixelsjukan i all värme istället... Arvika till helgen man!

Anonym sa...

Och så sälen på det. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!