torsdag 23 augusti 2007

Lite trött

Jag har som vana att lägga mig på tok för sent. Detta för att jag är en nattmänniska och då är det roligare, samt mer naturligt för mig att vara vaken nattetid. Dessutom måste jag upp tidigt för att gå till jobbet. Problemet blir alltså att jag ofta är jävligt trött, samt beroende av koffein.

Jag tror att allt detta koffein kan skada min kropp i slutändan. Därför undrar jag; är det någon som har amfetamin att sälja mig?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar natten. Eftersom jag inte brukar några droger överhuvudtaget ränner jag aldrig runt & är hög eller berusad, men jag har upptäckt att jag blir mer skum i bollen ju längre klockan tickar under dagen. På kvällen släpper jag oftast loss lite mer. Dansar. Klär av mig. Bråkar. På natten uppenbarar sig den dummaste 'fylletiden' under dygnet. Jag blir brutalt ärlig & vill öppna mitt hjärta för alla. Om det vill sig riktigt illa börjar jag berätta för olyckliga kärlekar att jag älskar dom.. Sedan vaknar jag dagen efter & undrar om jag inte skulle hållt käft & låst in mig i en skrubb istället för att go wild med mitt hjärta.

Men äh, fuck skrubben. Älskar ju natten, det är skönt att göra dumma saker.

7yler sa...

Jag kan också bete mig på liknande sätt men lyckas aldrig bli berusad bara av att klockan tickat iväg. Oftast är det rödvin som får mig att flippa loss och bli mer känslosam och berätta känslor eller personliga saker för folk.

Vaknar sedan som du och frågar mig själv varför. Oftast besvarar jag mig lika snabbt; fuck it. Det är så jag är, take it or leave it.