onsdag 15 augusti 2007

Ojda

Jag får be om ursäkt. Lyckades på något sätt länka fel förut. Jag skyller allt på vinet.
Testa dessa istället:

http://manligtinitiativ.blogg.se/

http://www.gooklover.blogspot.com/

http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se/

10 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du höll på att ge mig en hjärtattack när jag klickade på dom första länkarna. För övrigt är Skinhead Barbiedolls blogg en av mina absoluta favoriter också. Hur en människa lyckas att skriva inlägg innehållande alla former av könsord och ändå lyckas framstå som intelligent är för mig ofattbart.

Anonym sa...

Caroline:
Jag bara måste fråga! Menar du att du i vanliga fall anser att grovt språk är ointelligent?

Det är snarare så att den som kan hantera sitt språk på ett professionellt sätt kan använda vilka ord som helst utan att göra avkall på vare sig innehåll eller budskap.

Det är bara språksnobbar som inte har vett nog att förstå att det ibland krävs lite tyngd i vokabulären!

I min värld är det både fräscht och i allra högsta grad ett tecken på intelligens. För den som kan hantera det vill säga och det är det ju inte alla som gör...

Anonym sa...

Jensa:
Grovt språk är ofta ointelligent då det i så hög grad missbrukas av människor som tar till det då dom inte riktigt vet vad dom ska komma med annars, enligt mig. Och som du kanske ser så skrev jag faktiskt att Marielle kan använda sig av sådant språk just för att hon ÄR en otroligt intelligent, rolig och intressant person, MEN hon är en av jävligt få som jag har sett lyckas med det.
Människor som skriker ut könsord i var och varannan mening utan någon som helst grund till det ger ungefär ett lika trist intryck på mig som folk som inte vet vart stor bokstav eller punkt ska placeras.

Jag tycker dessutom det är ganska konstigt hur du skriver ut dina åsikter som fakta i kommentaren här. "Det är" kanske borde bytas ut mot "Jag anser"?

Anonym sa...

Caroline:
Det är väl ganska givet att det är min åsikt eftersom mitt namn står som avsändare?

Jag utgår ufrån att du känner kvinnan eftersom du vet hur hon är?

I stora drag tolkar jag det du skriver som att du egentligen gör samma generalisering som alltför många andra. Det vill säga bara tittar/hör på språket utan att se eller lyssna till det! Och för att förtydliga så är det en tolkning och därmed också min åsikt!

Anonym sa...

Jensa:
Mitt misstag, jag ber om ursäkt. Jag borde självklart inte skrivit att hon är intelligent, intressant och roligt, men för mig är det självklart att hon framstår som sådan då hon har en väldigt hängiven grupp med människor som följer hennes blogg dagligen och det är sällan man ser negativ kritik mot hennes texter. Hon är uppskattad helt enkelt. Och nej, jag känner henne inte, men jag har läst bloggen sedan den var relativt ny och inte hade så mycket besökare som den har idag.

Hur jag hör/ser/känner texter tror jag faktiskt bara att jag själv kan svara på, så såvida du inte är magisk så skulle det vara intressant att veta vad du grundar det på. Att jag tycker att texter med random könsord som slängts in i enbart utfyllnadssyfte är tråkiga?

Anonym sa...

Caroline:
Huruvida fröken Skinhead är intelligent eller inte var väl inte det som var kärnan i min undran? Dessutom skriver du, om man läser din text rätt, att hon framstår som intelligent för att så många läser hennes blogg?!

Du är inne på rätt spår. Jag är magisk! Eller så läser du vad jag skrev tidigare igen, så svårt var det väl inte att förstå?

Anonym sa...

Jensa:
Ärligt talat kan det här vara en av dom mest värdelösa diskussioner jag någonsin haft med någon, då det enda det egentligen handlar om är hur jag uppfattar människor genom deras språkbruk, vilket inte är något du borde ta åt dig av. Dessutom är det tråkigt hur du så gärna vill försöka framställa mig som korkad och mindre vetande och har du inte mer vett bakom pannan än så, så lägger jag gladeligen ner det här lilla samtalet.
Vill du debattera med någon med riktigt skruvade åsikter kan du ju alltid testa Monica Jonsson i stället...

Anonym sa...

Caroline:
Det är ingen skräll att det här skulle sluta i försvarsställning.

Det intressanta i det här var från början en enkel fråga. Om det är en språklig brist eller naiv världsbild som gör att du inte lyckas ge något bra svar vet jag inte.

Att framställa folk som korkade är inte något jag brukar ägna mig åt. Det löser de uppenbarligen ganska bra själva.

Däremot är jag ganska dryg när jag vill. Köp dig en ask pappersnäsdukar, du kan skicka räkningen!

Anonym sa...

Jensa:
Det enda användningsområde jag skulle kunna ha dom pappersnäsdukarna till är väl att täppa igen den där holken du har i ditt anlete.

Peppe sa...

FLAMEWAR! ;) Jens, som vanligt e du ett ess på att skapa konstiga men dock halft givande eller i annat fall halvroliga flamewars ;P haha

Kan man inte för den delen ta/få reda på hur en person är genom att läsa sånt den skriver? Kan man de genom att lyssna på personen? Kan man de genom att prata med personen?

Kan man senare för den delen verkligen lita på att en person man verkligen träffat och känner är som den utger sig att vara?

Tänk efter lite...